Tools

Dakadviseur alles over platte daken

woensdag, 24 juli 2024

Dakpunt dakbedekkingsmaterialen

Dakpunt dakbedekkingsmaterialen Werfstraat 11
7553 GZ Hengelo
Overijssel
Telefoon: 074 760 00 07
Klik hier voor de website

Dakpunt is ontstaan door de behoefte in de markt naar een leverancier waar men mee zich kan identificeren. Een leverancier die nu eens eindelijk doet wat hij zegt en of belooft, waar u als afnemer belangrijk bent, groot of klein. Door de brede praktijk ervaring en een zorgvuldig opgebouwd netwerk zijn wij in staat u van benodigde adviezen en ondersteuning te voorzien. Een op de praktijk gerichte handelsonderneming, zonder dure panden of commerciële medewerkers. Dit vertaalt zich in de uiterst aantrekkelijke prijsstelling in het gehele assortiment.


Dakpunt gaat heel eigenwijs tegen de stroom in van groepen die steeds groter worden, waar u als klant in de verdrukking komt en slechts nog een debiteurnummer bent. Wij hebben een hele duidelijke, heldere visie waar u uw voordeel mee kunt doen. Een “witte pomp” die u en uw bedrijf wil leren kennen, met u wil samenwerken om te komen tot een beter rendement.


Dakpunt heeft de samenwerking gezocht met zeer vooraanstaande fabrikanten welke continu bezig zijn met innovatie. Het is volgens ons van het grootste belang samen met u als verwerker verder te kijken richting de toekomst.


Dakpunt is gevestigd in Utrecht, Hengelo en Hardenberg, waar vandaan we eenvoudig het hele land kunnen bedienen.


Dakpunt, een absolute no nonsens groothandel die samen met u wil bouwen en meedenken naar de toekomst .

> Routekaartje
  Hits: 2756
RSS Feeds