Tools

Dakadviseur alles over platte daken

woensdag, 24 juli 2024

Jongsma Dakbedekkingen

Jongsma Dakbedekkingen Turfsteker 51
8433 HT Haulerwijk
Friesland
Telefoon: 0516 42 29 74
Klik hier voor de website

Jongsma Dakbedekkingen is een, in 1999 gestart bedrijf welke met inmiddels een twintigtal personen actief is in een gebied vanaf de grote rivieren tot en met de kop van Noord Nederland. Essentieel onderdeel van onze totaalpak is het dichten van het dak als uitvoerder of als onderaannemer in het bouwproces.

De doelstellingen zijn duidelijk: degelijk en vertrouwde kwaliteit. Kwaliteit van werken door een degelijke aanpak met vertrouwde en gecertificeerde materialen, een goed contact met de klanten en een team van mensen met dezelfde visie. Omdat vanaf het begin duidelijk was dat alleen onderscheidend gewerkt kan worden als je de leverancier van materialen die een zelfde norm selecteert kozen wij voor een exclusief partnerschap met Polygum. Als deelnemer aan het Polygum Roof Engineering Concept hebben wij de professionele ondersteuning van het Polygum verkoopkantoor Nederland.

Naast bitumineuze dakbedekkingen zijn wij actief met EPDM en kunststof dakbedekkingen, shingles, koper en zinken dakwerken. Diverse fels en roefdaken brengen wij aan evenals stalen dakplaten, zowel met als zonder dakisolatie. Verder verrichten wij alle voorkomende hemelwaterafvoer werzaamheden.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor advies in dakisolatie en verschillende mogelijkheden voor dakbestrating.

Omdat wij veilig werken erg belangrijk vinden zijn we VCA* gecertificeerd en brengen wij ook diverse (permanente) dakbeveiligingssystemen aan.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het afsluiten van een onderhoudscontract en of een vrijblijvende dakinspectie.


> Routekaartje
  Hits: 2402
RSS Feeds