Tools

Dakadviseur alles over platte daken

woensdag, 24 juli 2024

Fons Meeder BV

Fons Meeder BV Molenvliet 15
3335 LH Zwijndrecht
Zuid-Holland
Telefoon: +31 (0)78 6103535
Klik hier voor de website

Onder dit motto startte Fons Meeder in 1979 een handelsonderneming wat zich specialiseerde in gereedschappen en machines voor de dakdekker, de installateur en de bouwonderneming. Al snel werd duidelijk dat voor deze bedrijven een behoefte bestond aan materialen wat niet standaard waar dan ook verkrijgbaar waren.

Met die wetenschap fabriceert Fons Meeder in eigen beheer een aantal gereedschappen wat dus speciaal is vervaardigd voor genoemde doelgroepen. Enige van onze technische adviseurs beschikken over de inmiddels overbekende verkoop vrachtwagens. Hierin bevind zich een groot gedeelte van ons assortiment wat direct uit deze wagens kan worden aangeschaft.

Door de inmiddels jarenlange ervaring en daardoor een uitgebreide productkennis bieden wij op verantwoorde wijze aan 'n ieder vakkundige adviezen. Onze magazijnen zijn gevuld uit voornamelijk rechtstreeks geïmporteerde materialen welke daardoor uiterst vriendelijk zijn geprijsd, en binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. Onze binnendienst is voor u ter beschikking van 7.30 tot 17.30 uur, zonder onderbreking. Echter op vrijdag tot 16.00 uur. Fons Meeder beschikt tevens over een team keurmeesters welke op adequate wijze machines, ladder en klimmaterialen etc. periodiek volgens de daaraan gestelde eisen NEN 3140 cq NEN 2484 aan uw bedrijf doet keuren. Deze bescheiden presentatie kan aanleiding zijn voor een nadere kennismaking.


> Routekaartje
  Hits: 1179
RSS Feeds