Tools

Dakadviseur alles over platte daken

dinsdag, 25 juni 2024

Euro Aluminium

Euro Aluminium Wagenmakerij 2
4762 AV Zevenbergen
Noord-Brabant
Telefoon: 0168-372300
Klik hier voor de website
Partner voor bouwend en dakdekkend Nederland

Euro AluminiumEuro Aluminium is leverancier van aluminium en stalen bouwproducten. Ons leveringsprogramma bestaat onder meer uit dakproducten, bouwprofielen, waterslagen, lekdorpels, muurafdekprofielen, zetwerk, aluminium en loden afvoeren, platdakontluchtingen, gevelbekleding, dilatatieprofielen en stalen lateien en vloerluiken. Ons uitgebreide assortiment maakt Euro Aluminium een belangrijke partner voor bouwend en dakdekkend Nederland.

Euro Aluminium is een flexibele organisatie met kennis van zaken. Wij beschikken over een sterk team van specialisten dat naar de wensen van haar relaties weet te luisteren en tot het uiterste zal gaan om deze te verwezenlijken.

Euro Aluminium B.V. heeft zich in korte tijd een behoorlijke positie verworven op het gebied van aluminium producten voor bouwkundige toepassingen. Het beschikt over een gemotiveerd team van specialisten, die een brede ervaring hebben met de verwerking en toepassing van aluminium.
De kracht van het bedrijf zit in de kennis van zaken, de bijzonder snelle en betrouwbare levertijden voor uitvoeringen in blank aluminium maar ook in Ral kleur gemoffelde of geanodiseerde uitvoeringen.

Met name op het gebied van specifieke producten voor dakafwerking heeft Euro Aluminium B.V. een breed scala aan producten, zoals daktrimmen, Enkeltrimmen® in diverse uitvoeringen met vlakke of halfronde uitvoering, maar ook speciaal op de wens van de opdrachtgever uitgevoerde gezette dakrandafwerkingen met speciale waterafvoerende koppelbeugels.

Andere dakproducten zijn platdakontluchtingen, kiezelbakken, steekstukken en noodoverstorten.
Ook voor de gevel heeft Euro Aluminium B.V. een ruime hoeveelheid aan waterslagen in diverse gradenstanden of indien gewenst in gezette uitvoering.
Het uitgebreide relatiebestand bestaat uit aannemers, dakdekkers, architecten en woningbouwverenigingen.
Euro Aluminium B.V. beschikt verder over een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van aluminium profielen, doorvalbeveiligingen, lekdorpels en waterslagen, aluminium bakgoten en hemelwaterafvoeren, stalen lateien en metselwerkondersteuningen en verder bieden wij tal van mogelijkheden bij alles wat maar met aluminium te maken heeft.

> Routekaartje
  Hits: 2208
RSS Feeds