Tools

Dakadviseur alles over platte daken

woensdag, 29 mei 2024

Heruvent B.V.

Heruvent B.V. Hoogveld 14
5431 NW Cuijk
Noord-Brabant
Telefoon: +31 (0)485 - 310 983
Klik hier voor de website
Vlakkelichtkoepel.nl

Heruvent B.V. is producent van de vlakkelichtkoepel, een strak vormgegeven daglichtelement met HR++ isolatieglas voor montage op een plat dak. De vlakkelichtkoepel kenmerkt zich door de zeer hoge isolatiewaarde en eenvoudige montage.

De lichtstraat

Deze bestaat uit één glasdeel zonder onderbrekende roeden. Het daklicht wordt altijd in één geheel aangeleverd waarna het op het dak kan worden geschroefd.

De vlakke lichtkoepel heeft een aantal uitmuntende eigenschappen:

Degelijke afwerking
De vlakke lichtkoepels kenmerken zich door een uitstekende afwerking. De binnenzijde (zichtzijde) is aluminium RAL9010.

Strakke vormgeving
De vlakke lichtkoepels behoort tot de laagste lichtstraten verkrijgbaar in de markt. De lichtstraat is dan ook vrijwel niet zichtbaar vanaf het maaiveld. Doordat het glas altijd uit één geheel bestaat zijn er geen onderbrekende stijlen in het glas.

Hoge isolatiewaarde
De lichtkoepel is compleet geïsoleerd met een koudebrugvrije constructie. De vlakke lichtkoepel is voorzien van HR++ isolatieglas met een isolatiewaarde tot 1,0 (W/m²K).

Eenvoudige montage
De koepel kan eenvoudig op een vlak of licht hellend dak worden gemonteerd. Het daklichtelement komt compleet geassembleerd in één geheel aan. Daarna kan het op het dak worden vastgeschroefd en ingeplakt met dakleer.

Geluidsreductie
Het toegepaste HR++ Isolatieglas heeft en hoge geluidwerende werking. Hierdoor blijft geluidsoverlast van bijvoorbeeld een regenbui of omgevingsgeluid beperkt. De geluidsreductie Rw waarde is ongeveer 35dB.

Inbraakwerend
De vlakkelichtkoepel voldoet aan de eisen zoals gesteld voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uit inbraakwerendheidsproeven van testinstituut SKG blijkt dat de vlakkelichtkoepel voldoet aan inbraakwerendheidsklasse 2 volgens Nederlandse en Europese normering.

> Routekaartje
  Hits: 3078
RSS Feeds